INFO

Jos sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä - autamme mielellämme. 

Tekstari tai Whatsapp-viesti +358 41 315 0636 / Soitto +358 41 315 0636 / Sähköposti info@turunkoirapaikky.fi

Mikä on koirapäikky?

Koirapäikky on koirasi toinen koti! Päikky on häkitön, kodikas ja sosiaalinen tila, jossa koirasi voi mielekkäästi viettää päivänsä. Koirat ovat vapaana keskenään leikkien valvotusti. Tilaa on varattu myös rauhoittumiseen, ja koirien ryhmiin jakamiseen koon tai iän mukaan tarvittaessa. Lenkillä käymme yhdessä. Koirapäikyn yhteydessä on myös pieni piha-alue. Paikalla on aina henkilökuntaa (eli siis rapsuttelijoita) koko päikkypäivän ajan. Koirasi hyvinvointi, viihtyvyys ja turvallisuus ovat meille kaikkein tärkeimmät arvot.

Päikkypäivän aikana ulkoillaan, käydään koirapuistossa ja leikitään karvakavereiden kanssa!

Minkälainen koira voi tulla koirapäikkyyn? 

Kaikenrotuiset, kokoiset ja ikäiset koirat joilla on suositusten mukaiset rokotukset kunnossa ovat tervetulleita päikkyyn. Koiran ei tarvitse olla steriloitu / kastroitu.

Erityisen hyvin päiväkoti sopii koirille jotka joutuvat olemaan paljon yksin, joilla on eroahdistusta, nuorille koirille, joilla on paljon energiaa, sekä sosiaalisia taitoja opetteleville pennuille.

Pitääkö koiran olla koulutettu ja sisäsiisti?

Koirasi ei tarvitse olla ns. täydellinen aloittaakseen päikyllä! Kerrothan aloittaessasi mahdollisista haasteista (eroahdistus, merkkailu yms) tai koulutussuunnitelmasta niin otamme ne huomioon päikyllä, koiran kehittymisen kannalta on tärkeää, että on yhdenmukainen ohjeistus sekä kotona että päikyllä.

Minkälainen koira ei voi tulla päikkyyn?

Mikäli koira on aggressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan, koira ei valitettavasti voi tulla päikkyyn. Pidätämme oikeuden päättää palvelun suorittamisen, jos koemme että koira on aggressiivinen tai jos se jollain muulla tavalla sovellu päikkytoimintaan (esimerkiksi ei jätä narttuja rauhaan).

Mitä mukaan päikylle?

Tuothan mukaan asianmukaiset ja ehjät ulkoiluvarusteet; valjaat & remmin. 

Ennen päivähoidon aloittamista huomioitavaa

Koiralla tulee olla Ruokaviraston (ent. Eviran) suositusten mukaiset rokotukset, sekä sisä- ja ulkoloislääkitys kunnossa. Edullisen rokotuspaketin tarjoaa mm. Evidensia (https://evidensia.fi/yritys/vastuullisuus-evidensiassa/jokakoiran-ja-kissan-rokotuskaynti/), johon kuuluu kaikki Ruokaviraston suositusten mukaiset rokotukset. 

Ensimmäistä kertaa päivähoitoon?

Halutessasi voit varata tutustumiskäynnin. Osta ensin haluamasi palvelu. Palvelun ostettuasi varaa päikkypäivä täällä. 

Muu hoito 

Tarjoamme 24h hoitoa esimerkiksi loman ajaksi. Kysy palvelusta erikseen!

Peruutukset

Peruutus tulee tehdä vähintään 24h ennen sovitun hoitopäivän alkua. Esimerkiksi tiistaiaamulle sovittu hoitoaika on peruutettava viimeistään maanantaiaamuna.

Ohjeiden mukaisesti perutun päikkypalvelun voi käyttää toisena ajankohtana.

Peruuttamatta jätetystä päikkypäivästä veloitetaan päivän hoitomaksu, eli sitä ei voi käyttää uudelleen. 

Sarjakortit

1 x kortti on voimassa 1 kk, 5 x kortti 3 kk ja 10 x kortti 6 kk. 

Vastuu

Meilla on asianmukaiset vastuuvakuutukset. Huomiothan, etta tuot koiran